Danmark

De bedste designhoteller i København

Livet er for kort til anonyme hotelværelser uden personlighed! Derfor har vi fundet de bedste designhoteller i København, som har hver deres særlige stil og masser af spændende dekor.

Hotellerne er både perfekte til en længere ferie eller et kort weekendophold. Oplev også Københavns spændende designudstillinger og –butikker, mens du er i byen. Besøg blandt andet Designer Zoo på Vesterbrogade – et must til alle designinteressede. Her finder du aktive værksteder, en butik og udstillinger. Tjek også Visit Copenhagens hjemmeside for mere inspiration til din tur.

AC Bella Sky Copenhagen

1/3

Bella Sky er et af Skandinaviens største hoteller med 23 etager og over 800 lækre værelser. Hotellet kombinerer klassisk, skandinavisk design med moderne stil, og alle værelserne er indrettet med designmøbler og gulv-til-loft vinduer, der giver et fantastisk lys. I hotellets Balcony Restaurant kan du nyde mad fra det klassiske og internationale køkken i det lyse, nordiske interiør. Ud over hotellets restauranter og barer, tilbyder Bella Sky også fitness-afdeling, samt spa med dampbad, Rain Sky brusere og behandlinger til både ham og hende. Desuden ligger Bella Sky tæt på Skandinaviens største shoppingcenter Fields.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

København
8.3 Meget godt (18786 anmeldelser)

CPH Living

1/2

Vil du bo på et flydende designhotel? CPH Living er en hotelbåd, der ligger i centrum af København. Hotellet er holdt i en elegant, minimalistisk stil med en kombination af danske designklassiskere og specialfremstillede møbler. Alle værelserne vender mod Københavns centrum med panoramaudsigt over vandet og har original kunst på væggene. På hotellets store soldæk kan du slappe af og nyde byens fineste udsigt fra en af hotellets liggestole. CPH Living er det perfekte hotel til en afslappet og anderledes storbyferie, og med kun 12 minutters til den nærmeste Metro kan du nemt og hurtigt komme rundt til Københavns udstillinger og butikker.

Hotel Cphliving

Top rated
København
8.7 Fremragende (1349 anmeldelser)

Radisson Blu Royal Hotel

1/2

Radisson Blu er et smukt, arkitektonisk hotel med sin reflekterende facade og rene linjer. Hotellet blev designet i 1950’erne af Arne Jakobsen, som også designede klassikerne Svanen og Ægget specielt til hotellets interiør. Som noget helt enestående kan du gå på opdagelse i Radisson Blu’s egen udstilling i værelse 606, Arne Jakobsen Suiten, med tidstypisk dekor og møbler fra den verdensberømte danske designer og arkitekt. Med kun få minutters gå-afstand til Tivoli og Københavns hovedbanegård har Radisson Blu Royal Hotel en fantastisk belligenhed.

Radisson Collection Hotel Royal Copenhagen

København
8.2 Meget godt (2096 anmeldelser)

Hotel SP34

1/3

SP34 er et af Københavns nye, trendy designhoteller. Med en skøn placering i det smukke, gamle latinerkvarter er hotellet tæt på restauranter, vintagebutikker og grønne åndehuller. Samtidig er der kun 100 meter fra Rådhuspladsen og Strøget i hjertet af københavn. Hotellets interiør er gennnemtænkt og gennemført med lyse, åbne rum og rustikke detaljer i træ og beton, der gør hotellet til en anderledes og interessant oplevelse. For SP34 er det vigtigt, at deres gæster føler sig hjemme. Derfor tilbyder de både en hyggelig, økologisk morgenbuffet og ikke mindst Wine Hour mellem 17 og 18, hvor hotellets gæster kan slappe af med et glas vin eller to – en god anledning til at sætte tempoet ned sidst på dagen.

Hotel SP34

København
8.0 Meget godt (2848 anmeldelser)

Stay Copenhagen

1/3

På Islands Brygge finder du Stay Copenhagen – en anderledes og luksuriøs hoteloplevelse. Hotellet består af 172 hotellejligheder, der alle har køkken, opholdsrum og bad og er holdt i en minimalistisk stil med et enkelt design i sort og hvid toner. Alle lejlighederne er designet af HAY, og du kan vælge mellem 9 forskellige lejlighedstyper. Med en lounge, økologisk supermarked, gourmetbageri og tre restauranter har Stay Copenhagen alt, hvad du behøver til et extravagant ophold i København. På hotellets tagterasse har du en imponerende udsigt over Islands Brygge og Amager Fælleds grønne områder.

Stay Copenhagen

København
8.4 Meget godt (2030 anmeldelser)

Skt. Petri

1/2

Vil du bo med udsigt til Rundetårn? Skt. Petri er et af Københavns bedst kendte designhoteller med 268 værelser, der alle er elegant indrettet med grå-hvide toner mikset med klare farver, samt specialdesignede stole fra det prisvindende designfirma GUBI. Hotellets cocktailbar, Bar Rouge, sørger for en intim og afslappet lounge stemning og hotellets nye brødbageri og ølbar, BRØL, serverer et bredt udvalg af øl fra lokale mikrobryggerier, samt økologisk brød, sandwiches og pizza. Desuden har Skt. Petri løbende udstillinger med lokale kunstnere, så du har muligheden for at spotte nye københavnske talenter.

Hotel Skt. Petri

København
8.0 Meget godt (3998 anmeldelser)