Grækenland

7 skønne badehoteller i Grækenland

Tag en tur til 7 herlige hoteller på syv solbeskinnede strande langs havet, og lad duften af saltvand kendetegne din sommerferie!

Sommer i Grækenland er lig med azurblåt hav, behagelige dufte og et smukt landskab. Det betyder lange solskinsdage, fred og ro og ingen verdens bekymringer. Dyp fødderne i bølgerne på din morgengåtur på stranden, nip til et glas ouzo, mens du spiser skaldyr, og tag en aftendukkert som naturen har skabt dig… plus dit badetøj, selvfølgelig. Hvem kan sige nej til det?

Og selvom man ikke kan fremtvinge de små, helt særlige øjeblikke på ferien, så betyder hotellet rigtig meget. Her er tre ting, du skal overveje, når du vælger det rigtige strandhotel til din ferie: Det skal ligge lige ud til havet, ligge helt for sig selv og selvfølgelig have cocktails på menuen! God fornøjelse!

Porto Carras Meliton

1/2

Porto Carras Meliton er et prisvindende 5-stjernet hotel på halvøen Sithonia i Halkidiki. Hotellet ligger ved en ni kilometer lang sandstrand, og det krystalklare blå hav er enhver vandhunds drøm. Vil du også opleve den helt særlige stemning på Porto Carras Meliton? Reserver dit værelse her, og gør dig klar til at slænge dig på stranden.

Porto Carras Meliton

Néos Marmarás
8.4 Meget godt (3128 anmeldelser)

Knossos Beach Bungalows & Suites

1/2

Knossos Beach Bungalows & Suites ligger ved en charmerende sandstrand på Kretas nordkyst. Det er næsten umuligt ikke at blive imponeret over den enestående udsigt over Det Ægæiske Hav. Værelserne er holdt i en typisk ægæisk byggestil, og her er du sikker på at kunne slappe fuldstændig af. Bungalowerne og suiterne ligger spredt rundt omkring på hotellets område og er inddelt i tre grupper. Der er nogle med havudsigt, andre der ligger ud til havet og dem, der har udsigt over havet og egen privat swimmingpool eller udendørs jacuzzi. Hvad er du mest til?

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites Resort & Spa

Top rated
Kokkini Hani
8.5 Fremragende (1196 anmeldelser)

Saint George

1/2

På den sydøstlige del af øen Paros finder du dette luksushotel, kun få skridt fra den idylliske strand Nea Chryssi Akti. Saint George er indrettet i en karakteristisk kykladisk stil og ligger i elegante omgivelser. Så pak kufferten, og tag afsted til denne fredelige oase på Paros. Og husk at reservere dit værelse med havudsigt!

Saint George

Top rated
Nea Chrissi Akti
8.8 Fremragende (246 anmeldelser)

Lichnos Beach Hotel & Suites

1/2

Lichnos Beach Hotel & Suites tilbyder en enestående ramme for din ferie! Hotellet er nemlig bygget i et amfiteater, som ligger ved stranden og er omkranset af grønne træer og planter – og så er der desuden en flot udsigt over det smaragdgrønne Joniske Hav. Du kan vælge mellem værelserne i selve hovedbygningen, bungalowerne eller luksussuiterne, der ligger lige ved stranden. Kunne du også godt fristes af tanken om at vågne op lige ud til Det Joniske Hav? Se alle de lækre faciliteter, der venter på dig på Lichnos Beach Hotel i Parga.

Lichnos Beach Hotel & Suites

Parga
8.4 Meget godt (217 anmeldelser)

Iolida Beach Hotel

1/2

Iolida Beach Hotel er et moderne 5-stjernet hotel midt i Agia Marina ved Chaniakysten. Stedets elegante arkitektur, fantastiske beliggenhed og de mange faciliteter gør det til et populært feriested ved vandet. Og det allerbedste? Du er kun ganske få skridt fra Agia Marinas sandstrand. Reserver dit værelse, så du også kan få tanket helt op på nydelseskontoen!

Thermenhotel Emmaquelle

Top rated
Bad Gleichenberg
9.3 Fremragende (154 anmeldelser)

Calypso Villas

1/2

De charmerende Calypso Villas, der ligger lidt afsides i Amoudi på den lille ø Zákynthos, byder på ren afslapning og fred og ro i de moderne villaer. Forestil dig en ferie her på den smukke, grønne bjergskråning med den tilhørende udsigt over Det Joniske Hav. En oplevelse ud over det sædvanlige! Lyder det ikke som et ualmindelig godt sted at tage på en uforglemmelig daseferie eller en romantisk smuttur? Find dit eget lille ferieparadis her.

Iolida Beach Hotel

Agia Marina
8.4 Meget godt (169 anmeldelser)

Arco

1/2

Kun seks kilometer fra Skiathos By ligger det skønne hotel, Arco. Hotellet ligger også ganske få skridt fra den smukke strand Agia Paraskevi. Arco er elegant indrettet, og du kan vælge mellem et standardværelse, junior-suiten eller superior-suiten med jacuzzi, satellit-tv, internetadgang og balkon med udsigt over havet eller den grønne have. Valget er dit! Se alle faciliteterne her.

Hotel Arco

Agia Paraskevi
7.2(55 anmeldelser)