Danmark

Her skal du bo på hotel i Europas Kulturhovedstad 2017

Hvor skal du finde et hotel i Europas Kulturhovedstad 2017? Startskuddet er affyret, og både danske og udenlandske gæster står i kø til at opleve alt det, Aarhus byder på i løbet af året.

Men én ting du nødig vil stå i kø til er hotellerne, og der kommer helt sikkert til at blive rift om hotelværelserne, så book god tid i forvejen.

Er du i tvivl om, hvor du skal bo, så har vi samlet en række anbefalinger her, så du kan finde det hotel i Aarhus, der passer perfekt til dig.

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Der er ingen tvivl om, at Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus er et hotel i topklasse. Hotellet er blevet kåret til “Bedste hotel udenfor København 2016” af Danish Travel Awards, mens trivagos brugere især har rosende ord om hotellets beliggenhed, renhed og imødekommende service.

Med en central placering i Aarhus er hotellet tæt på de største attraktioner som Den Gamle By, AroS og midtbyen. De 234 værelser og suiter værelser er alle indrettet i stærke farver efter tre forskellige temaer: New York Mansion, Natural Cool og Urban.

Er du sulten, kan du nyde et lækkert måltid med stil i hotellets restaurant, La Pyramide. Her kan du vælge mellem en lang række franske og italienske specialiteter. Køkkenet har fokus på friske ingredienser og tilbyder endda ekstra sunde retter på deres a la carte menu.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Århus
8.4 Meget godt (4102 anmeldelser)

Scandic Aarhus City

os Scandic Aarhus City får du alle de moderne faciliteter og indretning, du kunne ønske dig af et hotel: Lækker hotelmorgenmad, der er inkluderet i prisen, roomservice, døgnåben minibutik, vaskeritjeneste, restaurant og bar, samt fri adgang til fitnessrum. Som på alle Scandics hoteller er kæledyr tilladt, så der er ingen grund til at få passet hund eller kat, mens du er på ferie.

På værelserne inviterer den enkle indretning med rene linjer og klare farver inviterer til ren afslapning. Du kan vælge mellem fem forskellige værelsestyper: Standard, Family Standard, Family Standard Plus, Superior Extra og Junior Suite.

Hotellet har også lånecykler, så hvis du vil cykle rundt til alle de fantastiske kulturtilbud i byen, er det også muligt.

Scandic Aarhus City

Århus
8.3 Meget godt (2375 anmeldelser)

Comwell Aarhus

For at nå deres vision om at skabe et anderledes designhotel har Comwell Aarhus indgået et unikt samarbejde med det danske designhus, HAY, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet mellem hotelkæden og designhuset er lykkedes: Hotellet har fået et gennemført og farverigt design, hvor der er tænkt på alle detaljer. HAYs produkter sælger også i hotellets HAY shop, så du kan kopiere stilen derhjemme.

Din nattesøvn er også i gode hænder, når du booker et ophold hos Comwell Aarhus: Med hotellets ’The Better Sleep’ pudeprogram kan vælge mellem en lang række natur-, skum- og fiberpuder. Når du har fundet den pude, der dig passer bedst, henvender du bare dig i receptionen. Så er du sikret en lige så god søvn, som derhjemme.

Hvis du vil holde din træning ved lige, kan du gøre det i hotellets to moderne fitnesscentre på 6. og 7. sal. Her finder du alt i moderne udstyr og maskiner. Er du mere til dampbad og afslapning, ligger Badeanstalten Spanien kun få minutter fra hotellet.

Comwell Aarhus

Top rated
Århus
8.5 Fremragende (2570 anmeldelser)

Aarhus Guldsmeden

Aarhus Guldsmeden var det første hotel i Guldsmeden Hotels-kæden, der ud over hotellet i Aarhus tæller hoteller og resorts i blandt andet København, Oslo og Bali. Hotellet er kendt for en hyggelig, nærmest hjemmelig, atmosfære med nøje udvalgte indretningsdetaljer og afslappet, skandinavisk stil.

Desuden har hotellet, sammen med med resten af hotelkæden, fokus på økologi og bæredygtighed: Alle kædens hoteller Green Globe certificerede. Green Globe er en af de mest eksklusive bæredygtigheds-certificeringer indenfor hotelbranchen. Med Fødevarestyrelsens gyldne ø-mærke er du også sikret at over 90 % af hotellets mad er økologisk.

Som noget nyt udbyder Aarhus Guldsmeden også lejecykler – med en ekstra bonus: Hotelkæden har lavet et samarbejde med Danmarks Idrætsforbund om at støtte økonomisk hårdt stillede børn til at deltage i sport. Så når du lejer en cykel, bidrager du samtidig med til at give flere børn mulighed for at dyrke sport og være en del af foreningslivet.

Hotel Aarhus Guldsmeden

Århus
8.4 Meget godt (672 anmeldelser)

Villa Provence

To år i træk har Villa Provence været på trivago magazine’s top 10 liste over Danmarks bedste hoteller. Gæsterne har især rost det firestjernede hotel for den centrale belligenhed tæt på hovedbanen, den personlige service og den ekstraordinære komfort.

Hotellets indretning er inspireret af den klassiske sydfranske stemning og byder på snørklede sengegavle i smedejern, blomstrede tekstiler og hyggelige gårdhave med klukkende springvand.

Med kun 39 værelser er Villa Provence en lille oase med en afslappet atmosfære, der er perfekt til en par-ferie. Og så er fransk morgenmad med crossainter og lækre oste naturligvis inkluderet i prisen. Se hele listen af Danmarks top 10 hoteller her.

Hotel Villa Provence

Top rated
Århus
9.1 Fremragende (1557 anmeldelser)

City Oasia

City Oasia er et af Aarhus’ nyeste skud på stammen af design- og boutiquehoteller. Hotellet bygger deres koncept på høj kvalitet og personlig service, så du er garanteret et ophold med både luksus og charme. Desuden er hotellet Green Key-certificeret. Green Key er en anderkendt miljø-certifering i Danmarks turistbranche.

På værelserne finder du en indretning med rene linier og elegant, skandinavisk design – og selvfølgelig også fokus på funktionalitet. Designermøbler og teknologi fra blandt andet Hästens, Montana og B&O er med til at give alle værelserne et understated, eksklusivt udtryk. Bor du på Oasia i sommerhalvåret, kan du nyde solen og en kop kaffe på hotellets terrasse.

Oasia Aarhus

Århus
8.4 Meget godt (1509 anmeldelser)

Zleep Aarhus

Hos Zleep Aarhus får du rigtig god kvalitet for pengene. Hotellet er en del af Zleep hotelkæden, der kombinerer komfort med enkelthed. Ved hjælp af unikke it-løsninger har Zleep gjort hotelopholdet endnu mere enkelt for deres gæster.

Hotellet blev renoveret for to år siden, så alle værelser og faciliteter lever op til moderne standarder. I indretningen har man valgt at give et genkendende nik til bygningens oprindelse. Derfor finder man både referencer til den originale 60’er-stil, der er karakteriseret med et råt, industrelt udtryk.

Der er naturligvis wi-fi, stort TV, og lækre senge på alle de 126 værelser. Du kan vælge mellem dobbeltværelse, twin-, triple- og familieværelse. Det tidløse, skandinaviske design giver værelserne et afslappet og hyggeligt udtryk.

Zleep Aarhus

Århus
7.6 Godt (3263 anmeldelser)

Ritz

Så snart man kommer ind af hovedindgangen til Ritz, fornemmer man med det samme den elegance og luksus, som præger hotellet. Skakternede gulve og pejse i receptionen mikses ubesværet med skandinavisk design. Hotellet har gennemgået en totalrenovering i 2014, så man er garanteret at bo i helt nye faciliteter.

Hotellet tilbyder fem forskellige typer af værelser. Du kan vælge mellem Single Room, Queen Room, Standard Double Room, Standard Double Room+ og Superior Room. Desuden er Ritz et 100 % ikke-ryger hotel, så er du overfølsom overfor tobaksrøg, er du sikker på, at intet generer dig her.

Hotel Ritz Aarhus City

Århus
8.2 Meget godt (2939 anmeldelser)

First Atlantic Aarhus

First Atlantic Hotel Aarhus ligger lige overfor den nye kultur- og biblioteksbygning, DOKK1. Hotellets værelser er ny-renoverede og holdt i en lys, skandinavisk stil – kompet med en simpel farvepalet og mellembrune træmøbler.

Hotellet har 90 værelser med en smuk udsigt over vandet. Alle værelserne har 24 timers roomservice, LCD tv, gratis wifi og en minibar.

Fra hotellet er der kun 10 minutters gang til hovedbanegården, så det er nemt og hurtigt at komme ind til den centrale del af byen og de mange kulturtilbud og attraktioner.

First Hotel Atlantic

Århus
7.9 Godt (4162 anmeldelser)

Hvor vil du bo på hotel i Europas Kulturhovedstad 2017?