Hele verden

9 unikke hoteller til din næste ferie

Det er næsten umuligt at begejstre en erfaren hotelanmelder, der ikke laver andet end at skrive om hoteller hver dag – eller hvad?

Disse unikke hoteller formåede ikke kun at blæse os bagover, men hører definitivt hjemme på enhver kræsen hotelgæsts bucket-list.

Gør dig klar til at lære nogle af klodens mest usædvanlige hoteller at kende (og begynd bare at pakke kufferten i tankerne).

Ørkenhotel i Dubai

1/3

Til…

…eventyrfanatikere, der kan alle historierne fra Tusind og en Nat udenad og altid har drømt om selv at opleve det fascinerende univers.

Hotellet:

Suiterne er indrettet som luksuriøse beduintelte: Indretningen består af smukke puder, håndflettede tæpper og stofbeklædte lofter. Eventyrstemningen er komplet, når du sidder midt i al herligheden og nyder en kop te i skæret af en orientalsk glaslampe.

Hotellets X-faktor:

Har du altid drømt om at slænge dig i en lækker pool, mens en karavane langsomt trækker forbi ørkenens meterhøje sandklitter? Så er det bare med at komme afsted!

Dit bedste ferieminde:

En overnatning i ørkenen! Hvad mere kan man ønske sig? Læn dig tilbage, og betragt den krystalklare stjernehimmel inden sengetid – dette billede skal nok blive hængende i hukommelsen.

Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai

Top rated
Dubai
9.6 Fremragende (852 anmeldelser)

Naturlig afslapningsoase midt i den australske regnskov

1/3

Til…

…opdagelsesrejsende på deltid, som elsker naturen, men ikke vil gå på kompromis med komforten.

Hotellet:

Værelserne befinder sig i stemningsfulde pælehuse, og både materiale- og farvevalg er tilpasset den fantastiske natur omkring hotellet.

Hotellets X-faktor:

For hver eneste overnattende gæst planter det australske hotel et nyt træ i regnskoven. Endnu en grund til at give dette unikke hotel en plads i toppen af din bucket list.

Dit bedste ferieminde:

Det verdensberømte Great Barrier Reef er noget nær din nærmeste nabo! Et besøg i denne enestående undervandsverden glemmer du med garanti aldrig.

Daintree Ecolodge

Top rated
Daintree
8.9 Fremragende (286 anmeldelser)

Luksushotel med økoprofil i De Schweiziske Alper

1/3

Til…

…alpinentusiaster, som gerne vil opleve noget andet end de klassiske skihytter.

Hotellet:

Formen, farven, snemængderne – det ligner faktisk nærmest en iglo? Din bløde og varme seng befinder sig i små, halvkugleformede “pods”, som opvarmes ved hjælp af en kamin. Hotellets pods er indrettet med stor omhu og sans for detaljerne og indeholder først og fremmest materialer som træ og dyreskind i kombination med varme lyskilder.

Hotellets X-faktor:

Bæredygtige ferieglæder uden at gå på kompromis med komforten! Hotellets vand- og strømforbrug overvåges nøje, og affaldet genbruges. Her leverer naturen hotellets største luksus!

Dit bedste ferieminde:

Overnat midt i det hvide vinterlandskab, og oplev Schweiz fra en helt ny side. Takket være “kuglernes” gennemsigtige overdækning kan du endda nyde alpepanoramaet fra din seng.

Whitepod

Les Giettes
8.9 Fremragende (168 anmeldelser)

Hemmelig luksus i Indonesien

1/3

Til…

…forelskede par og fans af uhæmmet luksus, der elsker at blive forkælet efter alle kunstens regler.

Hotellet:

25 luksusvillaer venter på at tage varmt imod dig. Hver eneste villa har sin egen pool og er indrettet i traditionelt design med gulve af natursten og typisk balinesisk stråtag. Som en ekstra bonus har du en fantastisk udsigt over regnskoven udenfor.

Hotellets X-faktor:

Særligt kærlighedskuldrede par vil føle sig i deres absolut rette element her! Kan du forestille dig en mere romantisk bryllupsrejse end egen villa på Bali med privat pool?

Dit bedste ferieminde:

En rundtur over øen med helikopter, komplet med kig til en aktiv vulkan fra sikker afstand. Du kan bestille denne unikke oplevelse på hotellet.

Viceroy Bali

Top rated
Ubud
9.6 Fremragende (632 anmeldelser)

Svensk ishotel for hårdkogte eventyrere

1/3

Til…

…alle, der ikke kræver indpakning i vat.

Hotellet:

Værelserne er til den – hvad skal man sige – kolde side. Hotellets vægge og gulve, ja sågar møbler, er lavet af is. Du behøver dog ikke at frygte kulden, for du ligger på tykke dyreskind og varme tæpper i specielle polarsoveposer. Forlader du dit varme skjul, kan du beundre hotellets unikke isskulpturer.

Hotellets X-faktor:

Lav din egen isfigur, eller udforsk den magiske vinterverden på en rensdyrslæde i den svenske ødemark. Her kommer du bestemt ikke til at kede dig – og du kan jo altid dase formålsløst i poolen på den næste ferie til Mallorca.

Dit bedste ferieminde:

En romantisk middag midt i det sneklædte vildnis er en enestående oplevelse: En lille bus kører dig langt mod nord, hvor du kan nyde en treretters menu midt i det hvide ingenting. Imens fortæller din guide om nordlysets betydning og opståen.

Icehotel

Top rated
Jukkasjärvi
8.7 Fremragende (611 anmeldelser)

Luksusferie i særklasse på din helt private Fiji-ø

1/3

Til…

…spirende Robinson Crusoe’er, der gerne vil søge tilflugt fra hverdagens stress og jag i helt private omgivelser.

Hotellet:

Her venter dig intet mindre end et lille paradis. Find din perfekte indkvartering blandt øens vidt forskellige villaer og huse (f.eks. direkte på stranden under palmernes skygge eller på en bakketop midt på øen), hvor personalet står klar til at opfylde dit mindste ønske.

Hotellets X-faktor:

Her mødes modsætninger i skøn forening, fra vulkansten og koralrev til paradisiske sandstrande og frodig jungleskov. I disse enestående omgivelser er hverdagen derhjemme hurtigt glemt.

Dit bedste ferieminde:

Har du nogensinde fået en wellnessbehandling med ægte vulkanjord midt i Fijis enestående natur? Nå, ikke? Så glæd dig til afslapning på et overjordisk niveau.

Laucala Island Resort

Qamea

Drømmeferie på 5-stjernet resort med undervandsrestaurant

1/3

Til…

…alle, der ikke kan få nok af krystalklare bølger og paradisiske sandstrande.

Hotellet:

Tjekker du ind her, bor du ikke kun yderst luksuriøst, men kan også se frem til absolut fred og ro i uforstyrrede omgivelser. Værelserne og suiterne befinder sig i pælehuse med stråtag, der ligger spredt i en idyllisk lagune. Bange for at komme til at kede dig midt i al den paradisiske luksus? I så fald ville du vist blive den første nogensinde!

Hotellets X-faktor:

Kun i nødstilfælde: Skulle du virkelig gå hen og mangle adspredelse, kan du udforske de omkringliggende øer på en bådudflugt. Her venter enestående oplevelser som f.eks. en romantisk picnic på en ensom sandbanke omgivet af krystalklart vand til alle sider.

Dit bedste ferieminde:

En middag i hotellets undervandsrestaurant. Indtag en udsøgt middag i en glastunnel under vandet, mens fiskene svømmer forbi på kryds og tværs – kort sagt uforglemmeligt!

Conrad Maldives Rangali Island

Top rated
South Ari Atoll
9.1 Fremragende (376 anmeldelser)

Indisk hotel med paladsatmosfære

1/3

Til…

…Bollywood-fans, der drømmer om at opleve Indien fra landets mest eventyrlige side.

Hotellet:

På dette 5-stjernede resort lever du som en maharaja i et formidabelt palads ned til Pichola-søens bred. Alene ankomsten til hotellet er som taget ud af et eventyr. Du sejles nemlig med båd over søen for derefter at blive ført til dine næsten haremsagtige gemakker.

Hotellets X-faktor:

Hotellets orientalske atmosfære komplementeres af en luksuriøs spa, hvor du kan lade dig forkæle med diverse behandlinger baseret på rene naturprodukter.

Dit bedste ferieminde:

Måske en romantisk middag under fire øjne på en hyggelig terrasse ned til søen. (Hvis du går og leder efter det helt rigtige sted at fri til din udkårne, er dette et særdeles godt bud!)

The Oberoi Udaivilas Udaipur

Top rated
Udaipur
9.4 Fremragende (559 anmeldelser)

Crane Hotel Faralda Amsterdam

1/3

Til…

…tekniknørder og alle andre, der elsker havnens pulserende liv.

Hotellet:

Her er der kun tre eksklusive suiter at vælge imellem (pladsen er trods alt begrænset i en kran). De enkelte suiter er til gengæld indrettet med tilsvarende stor omhu og fremstår i et usædvanligt og eksklusivt design med spændende detaljer som hængende kurvestole af metal. Selvsagt er og bliver det ultimative højdepunkt dog udsigten.

Hotellets X-faktor:

Har du lyst til at opleve noget virkelig usædvanligt? Slap maksimalt af i hotellets boblebad, mens du nyder synet af alle de små hårdtarbejdende myrer og maskiner nedenfor.

Dit bedste ferieminde:

Du kan more dig med at vinke til forbipasserende skibe iført badekåbe.

Crane Hotel Faralda Amsterdam

Amsterdam
7.7 Godt (25 anmeldelser)