Norden

6 trendy hoteller i Göteborg

De svenske storbyer har alt, der skal til for en perfekt weekend: Shopping,

Mæsk dig i kanelboller og godis, lyt til bløde toner fra bl.a. Tove Lo eller Ji Nilsson og shop dig fattig hos Whyred, Tiger of Sweden og Weekday for blot at nævne få.

Oplev Göteborgs store botaniske have, nyd fika (kaffe og kage) i den gamle bydel Haga og slip dit indre legebarn løs i Liseberg forlystelsespark. Göteborg er Sveriges næststørste by og kan nås på 4 timer med tog fra København og blot 3½ time med færge fra Frederikshavn. Nedenfor har vi samlet seks lækre hoteller i Göteborg, som hver især tilbyder noget unikt. Læs med og se, hvor du skal bo hvis du ønsker en jetsetter-weekend, et lidenskabeligt ophold eller blot en afslappet hotelovernatning.

Pigalle

Er du en sucker for boutiquehoteller og fransk dekadence, så er Pigalle stedet for dig. Hotelværelserne er indrettede med voluminøse, bløde stoffer, robuste møbler og detaljerede dekorationer. Slå dig ned i hotellets Bar Amuse, nyd et glas bobler eller whisky, og stil derefter sulten i den stemningsfulde restaurant Atelier. Tilhængere af film og musicals såsom Moulin Rouge og Chicargo bør unde sig selv en nat hos Pigalle.

Pigalle

Top rated
Gøteborg
9.0 Fremragende (2896 anmeldelser)

Upper House

Tjek ind på Upper House for at opleve femstjernet luksus på toppen af Göteborg. Nyd veltilberedte middagsretter og a la carte morgenmad i hotellets restaurant med udsigt over byen. Stress af med en spa-dag og forkæl dig selv med tyrkisk Hammam. Hop i den udendørs glaspool, som tilbyder en fantastisk udsigt i alle retninger. Poolens glasvægge giver en følelse af at svømme i luften i små 100 meters højde.

Upper House

Top rated
Gøteborg
9.5 Fremragende (1109 anmeldelser)

Hotel Flora

Hotel Flora er ideelt for den kreative shopping-queen. Alle de skønne svenske tøjbrands (Filippa K, Weekday, Acne, Monki, Whyred m.m.) kan hamstres nemt og bekvemt i de nærliggende gader, hvilket betyder at shoppingposerne ikke skal bæres meget mere end 200 meter. Check ind på Lady Flora værelset, som er holdt i sarte rosa farver, slå dig ned i hotellets bibliotek med en god bog og nyd en cocktail, et glas vin eller en lokal øl fra hotellets bar.

Hotel Flora

Top rated
Gøteborg
8.6 Fremragende (3051 anmeldelser)

Villan

Hotel Villan ligger i rolige omgivelser ud til havnefronten fem kilometer uden for centrum. Hotellet er indrettet i en fin gammel villa, som tidligere husede ejerne af Eriksbergs skibsværft. Tag bussen eller cityfærgen til centrum (på 10 minutter) for at udforske byen. Men sørg for at tage tilbage, når aftenen falder på, så du kan stille sulten i hotellets populære restaurant, Disponenten. Hotel Villan er for dig, som ønsker et afslappet storbyophold med en god portion hyggelig havnefrontsstemning.

Hotel Villan

Top rated
Gøteborg
8.6 Fremragende (769 anmeldelser)

Dorsia

Dorsia er et designerhotel, som har det hele. Tjek ind her og rejs til en svunden tid fuld af mystik og passion. Besøg Göteborgs populære opera, som ligger 1 km fra hotellet, og tag i teateret eller på museum for at få en ordentlig kulturindsprøjtning. Du kan også blive på Dorsia, der med sikkerhed vil give dig oplevelsen af at bo i et teater; omgivet af smukke blomsterdekorationer, bordeauxrøde vægge og store, draperede gardiner.

Dorsia Hotel & Restaurant

Top rated
Gøteborg
9.4 Fremragende (607 anmeldelser)

Clarion Post

Velkommen til paradis for den ekstroverte rejsende. Clariton Post hotel udgør optimale rammer for at stifte nye bekendtskaber. Hotellets to barer: Post bar og Nordea Bar, tilbyder forskellige sociale koncepter såsom Post Work (bar), hotellets svar på fredagsbar, hvor du kan mingle med de lokale og øvrige hotelgæster. Smag hotellets unikke kaffeblanding “Post Roast” eller prøv deres egen øl “Dugges’ Post Lager”, som er udviklet i samarbejde med det lokale mikrobryggeri, Dugges. Derudover må du ikke snyde dig selv for deres fantastiske brunch, der er kåret som verdens bedste hotelbrunch af The Mirror.

Clarion Hotel Post

Top rated
Gøteborg
8.6 Fremragende (5430 anmeldelser)