Tyskland

6 fede familieferier i Tyskland

Flere og flere feriedestinationer tilpasser området og begivenhederne, så de også tilgodeser de alleryngste gæster.

Tyskland har altid været et populært og let tilgængeligt rejsemål for danske familier, og med disse børnevenlige ferieoplevelser, er der blot endnu en grund til at udforske landet syd for grænsen.

Herunder finder du 6 udvalgte familieferier i Tyskland, som alle sammen sørger for en fremragende tid til de mindste gæster og deres forældre. Fælles for disse ferieophold er et overflod af aktiviteter for sjæle i alle aldre og rige muligheder for at indånde naturens friske luft.

Familotel Ottonenhof

Det idylliske Familotel Ottonenhof i det centrale Tyskland har høstet rosende ord fra mange familier i tidernes løb. Stedets lejligheder er egnet for familier op til 8 personer og med børn i alle aldre. Landskabet omkring Familotel Ottonenhof er smukt og ideelt at udforske på gåben eller cykel. Efter en oplevelsesrig dag i den friske luft kan det være beroligende at drage nytte af områdets spa- og wellnesscenter.

For den yngste generation tilbydes der underholdning og børnepasning. Skulle det ikke være nødvendigt er der stadig masser af aktiviteter at give sig i kast med, uanset alder. Her kommer et udvalg af mulighederne: Indendørs og udendørs legeland, børnezoo, rideskole, boldbaner, bowling, børnekøkken samt gode forhold til at udfolde kreativiteten indenfor håndarbejde.

Hotel Familotel Ottonenhof

Top rated
Diemelsee
8.9 Fremragende (139 anmeldelser)

Ferienhof Tiergarten

Dådyr, katte, geder, kaniner, grise, heste og mange flere står klar til at byde dig velkommen på Ferienhof Tiergarten.

Denne bondegård i Aulendorf er stedet at holde ferie, hvis man er vild med dyr, eller blot har lyst til at studere dem nærmere. Gården, som er beliggende i den sydligste del af Tyskland, kun 40 km fra smukke Bodensee, er et sandt slaraffenland for familier, der søger aktiv ferie. Her er der mulighed for fiskeri, vandring, klatring, cykelture i nydelige omgivelser, legepladser og børnezoo.

Inden for kort afstand finder man desuden attraktioner som museer, Therme Ahlendorf og forlystelsesparken Ravensburger Spieleland.

Hotel Hofgut Tiergarten

Aulendorf
9.2 Fremragende (342 anmeldelser)

Ferien- und Erlebnishof Janssen

Mindre end 4 timers køretur fra grænsen, helt tæt på Nordsøen, finder man Ferien- und Erlebnishof Janssen. De tilknyttede ferielejligheder kan rumme familier med op til 4 børn. Hvis man ikke kan holde ferie uden sine kæledyr er det muligt at medbringe dem – selv egne heste kan medbringes og indkvarteres i områdets stalde.

Børnezoo til dyreelskerne, kettcars til vildbasserne, traktorer til dem med benzin i blodet og rigeligt med legepladser til de yngste livsnydere. Alt dette krydret med et naturområde tæt på havet sikrer ferien imod kedsomhed.

Ferien und Erlebnishof Janssen

Wangerland
8.8 Fremragende (95 anmeldelser)

Familotel Schreinerhof

Det familievenlige lejlighedshotel Schreinerhof er beliggende i naturskønne omgivelser i det sydøstlige Tyskland, tæt på nationalparken Bayerischer Wald, og ved grænsen til Tjekkiet. Lejlighederne er rummelige og udstyret med køkkenfaciliteter, tv og private balkoner.

Her er der sikret en god tid med familien, og mens børnene kan nyde gratis ponyridning, fodre dyr i dyreparken og slå sig løs i et stort legeareal på mere end 50.000 m2, så tilbyder komplekset også barer, fitnesscenter, pools og stort spaområde med sauna. Der er desuden mulighed for at spille golf, tennis, bordtennis, sejle, køre sæbekassebiler osv., så der er absolut ingen undskyldninger for ikke at få lidt frisk luft.

Familotel Schreinerhof

Top rated
Schönberg Niederbayern
9.1 Fremragende (1765 anmeldelser)

Ferienhof Laurenz

En bondegårdsferie hos Ferienhof Laurenz er ideelt for familier med børn i alderen 1-15 år.

Denne charmerende gård ligger i den vestlige tyske delstat Nordrhein-Westfalen, blot et kort stenkast fra Holland. Det familiedrevne Ferienhof Laurenz værdsætter kvalitetstid med familien, og de omkringliggende aktiviteter afspejler dette på det kraftigste. Inviter de nærmeste til en omgang familiesjov med et spil (hjemmelavet) landmandsgolf efterfulgt af god gammeldags hygge med lejrbål og snobrød.

Når skyggerne bliver lange og det er tid til at falde til ro, er hyggen end ikke ovre. Tag soveposen under armen og overnat i høet indtil det atter bliver lyst og fuglenes sang, hjemmebagt brød og friske æg fra gårdens høns byder endnu en dag velkommen.

Ferienhof Laurenz

Gronau
8.6 Fremragende (281 anmeldelser)

Allgäuer Berghof

Vi slutter listen over de fantastiske familieferier i Tyskland tæt på grænsen til Østrig, hvor Familotel Allgäuer byder familien velkommen med et hav af aktiviteter i hele 1200 meters højde. Med all-inklusive er forældrene fritstillet for unødige bekymringer og omringet af en natur, som ikke kan matches mange steder i Europa, er der gode muligheder for at få ladt de mentale batterier op. Foruden attraktioner og underholdning som legepladser, zoo, vandland, rideture og børnevenlige restauranter, tilbyder hotellet også børnepasning.

Familotel Allgäuer Berghof

Top rated
Blaichach
9.2 Fremragende (1417 anmeldelser)

Hvilke faciliteter er vigtist for dig, når du inviterer familien på ferie?