TysklandBillige ferierStorby

5 trendy hipsterhoteller i Berlin

By , 03. marts 2016

Berlin er et mekka for nye trends, in steder og street fashion. Med status som den hippeste hovedstad i Europa skyder der konstant nye steder op, og der er utallige caféer, barer, restauranter, vintage butikker og hoteller at udforske. Berlins nye hoteller er alternative og har masser af personlighed – med alt fra kuk-ure til graffiti. I hotelletbaren kan du helt sikkert få en matcha latte med islandsk indie som soundtrack og få de bedste tips til up-and-coming-steder i Berlins forskellige bydele. Så hvis du er til hipsterhoteller i Berlin, så se her, hvor du skal bo næste gang du besøger byen.

 


MichelBerger

Warshauerstrasse 39 | B&B | Book et værelse


hotel_berlin_michelberger_1

hotel_berlin_michelberger_2

hotel_berlin_michelberger_3

hotel_berlin_michelberger_4

hotel_berlin_michelberger_5

 

Michel Berger er et unikt hotel i Berlin, der byder på en blanding af industrielt design, polstrede sofaer og møbler inspireret af 1950’erne. Det er en moderne version af et familiehotel, som har gjort det til deres mission at give deres gæster en behagelig og anderledes oplevelse. Deres populære indretning er fyldt med spændende mønstre, møbler og materialer fra nutid og fortid, og hvert rum har sit helt eget særpræg. Hotellet holder jævnligt events, så der er masser at lave på hotellet hele året rundt. Hotellet finder du en lille smule uden for centrum, men der er masser af offentlig transport direkte til midtbyen.

 


Arte Luise Kunsthotel

Luisenstrasse 19 | ★★★ Book et værelse


hotel_berlin_arte_luise_kunsthotel-1

hotel_berlin_arte_luise_kunsthotel-2

hotel_berlin_arte_luise_kunsthotel-3

hotel_berlin_arte_luise_kunsthotel-4

Arte Luise Kunsthotel er et hotel, der lever og ånder kunst, og det er en uforglemmelig base for alle, der gerne vil have, at deres hotel er en oplevelse i sig selv. Hotellet kalder sig selv et af de de mest specielle i Berlin, og det er svært at modsige. Hvert eneste værelse er indrettet af forskellige kunstnere, der har sat deres helt eget personlige præg på alt fra vægge til møbler. Nogle værelser er diskrete og underspillede, mens andre har skruet fuldt op for volumen. For hver overnatning får kunstnerne ca. 5% overskuddet. Hotellet ligger perfekt i hjertet af Berlin med Tiergarten og Brandenburger Tor i gåafstand.

 


Mani

Torstrasse 136 | ★★★ | Book et værelse


hotel_berlin_mani_1

hotel_berlin_mani_2

hotel_berlin_mani_3

hotel_berlin_mani_4

Mani er et trendy hotel i et af Berlins mest trendy områder. Hotellet er beliggende i Torstrasse med tøjbutikker, gallerier og trendy caféer som nabo. Hotellets interiør er designet af den lokale indretningsarkitekt Esther Bruzkus, der har givet hotellet sin karakteristiske enkle og elegante stil. Rene linier og et nøje gennemtænkt farvevalg gør hoteloplevelsen til en visuel behagelig oplevelse, og det er perfekt til en miniferie eller eksklusiv forretningsrejse.

 


art’otel – Berlin City Center West

Lietzenburger Strasse 85 | ★★★ | Book et værelse


hotel_berlin_artotel_berlin_city_west_1

hotel_berlin_artotel_berlin_city_west_2

hotel_berlin_artotel_berlin_city_west_3

art’otel Berlin City Center West er det idéelle hotel for alle, der er fans af Andy Warhols kunstneristiske univers. Hotellets indretning er pakket med Warhols kunst og fotografier af kunstneren selv. Det originale interiør med de ukonventionelle farver og den helt særlige møbelstil, giver gæster en lille bid af New York i 1970’erne. art’otels restaurant ’Factory’ er selvfølgelig opkaldt efter Warhols studie i New York og serverer både mad fra det lokale og internationale køkken. Hotellet ligger tæt på det berømte shoppingområde Kurfürstendamm, der også er kendt som Berlins svar på Champ-Elysées.

 


Catalonia Berlin Mitte

Köpernicker strasse 80-82| ★★★ | Book et værelse


hotel_berlin_catalonia_berlin_mitte_1

hotel_berlin_catalonia_berlin_mitte_2

hotel_berlin_catalonia_berlin_mitte_3

hotel_berlin_catalonia_berlin_mitte_4

hotel_berlin_catalonia_berlin_mitte_5

Catalonia Berlin Mitte er et hipstermekka, der er indrettet med inspiration fra street art og industriel design. Selve værelserne er enkle og diskrete og skaber balance i forhold til hotellets gange, lobby og restaurantområde, der med elementer grafitti og beton bringer byens indenfor rå stemning indenfor. Hotellet ligger lidt uden for centrum, men det er nemt og hurtigt at tage undergrundsbanen ind til midtbyen. Desuden er hotellet i gåafstand fra Berlins berømte musems-ø, hvor der er fantastiske muligheder for at bruge dagen på kunst og kultur.

 

Se også: De bedste hipstersteder i Berlin.