Hele verden

5 nye hoteller du skal besøge i 2015

By , 03. juni 2015

Hotelhimlen er – igen i 2015 – blevet beriget med nye stjerner. Nogle hoteller byder på simpelt design og traditionel service, mens andre ikke er bange for at skinne igennem og byde gæsterne velkommen indenfor i et helt univers af f.eks. fodbold, musik eller Lego.

Kig med herunder og tag på opdagelse i et udvalg af de mest interessante nye hoteller fra herrens år 2015.

Urban House

København, Danmark

urban-house-københavn-dk-værelse

Vi ligger ud med listens danske islæt, som har fået oceaner af opmærksomhed fra hele verden. Hotelkonceptet er et by-tema i bedste hipsterstil, noget som er blevet kaldt alt fra genialt til plat. Beliggenheden er naturligvis Vesterbro og hotellet tilbyder faciliteter, som giver de fleste baghjul. Her kan du blandt andet nyde en biograftur, afslapning i fællesarealerne, købe en cykel eller få (endnu) en tatovering. Urban House er et vellykket hydridhotel, som byder på både hostel- og hotellignende værelser og sovesale. De 220 værelser kan indlogere i alt 950 glade gæster på samme tid.

Få mere information og se priser her

Aria Hotel

Budapest, Ungarn

aria-hotel-budapest-hu-pool

Med en placering helt tæt på den storslåede basilika i hjertet af Budapest, kan det elegante musikinspirerede designhotel Aria Hotel bestemt ikke klage over beliggenheden. Og med musikken i centrum giver hotellet gæsterne muligheden for at nyde femstjernet luksus i selskab med nogle af tidernes største kunstnere. Hotellets fire fløje er dedikeret til jazz, klassisk, opera og moderne musik og alle værelser er dekoreret kreativt med passende interiør og let genkendelige karikaturer. Music Garden Courtyard byder på morgenmadsbuffet, mens High Note SkyBar er stedet for en drink eller en middag med en enestående 360 graders panoramaudsigt.

Få mere information og se priser her

Legoland Hotel

Winter Haven, Florida, USA

legoland-hotel-winter-haven-usa-bygning

Listens tredje bidrag har også lidt dansk over sig, temaet er nemlig Lego. Forlystelsesparken i Billund tilbyder allerede gæsterne en mulighed for overnatning i en speciel Lego-verden, og nu får Legoland i Florida også mulighed for at arrangere den perfekte Lego-oplevelse for besøgende i Winter Haven. Hotellet er bekvemt beliggende tæt ved parkens indgang. Foruden de specielle værelsesindretninger tilbyder hotellet også moderne faciliteter, swimmingpool, live underholdning og en lækker morgenmadsbuffet, så energien er i top når forlystelsesparken udforskes. For den ultimative Lego-fan kan der arrangeres en personlig guide, som desuden giver adgang til eksklusive områder.

Få mere information og se priser her

Hotel Football

Manchester, England

football-hotel-manchester-uk-set-bygning

De to pensionerede fodboldstjerner, Gary Neville og Ryan Giggs, har rejst meget med deres erhverv og boet på mange hoteller verden over. Derfor har de begge en god fornemmelse af, hvad der udgør et godt hotel. De tanker har de nu gjort til virkelighed, og det er selvfølgelig med fodbolden som omdrejningspunkt. Hotel Football er et nyt firestjernet hotel, som for nyligt åbnede som nabo til Manchester Uniteds legendariske hjemmebane, Old Trafford. Hotelbaren er en perfekt base for hjemmeholdets fans på kampdage, mens hotellets øvrige faciliteter inkluderer billard, five-a-side fodboldbane med mere. Et ophold på Hotel Football er et must for alle fodboldfans.

Få mere information og se priser her

Kameha Grand

Opfikon, Zürich, Schweiz

kameha-hotel-zurich-ch-diva-suite

Zürich-området har fået et nyt designhotel i form af Kameha Hotel. Hotellet tilbyder alle de nødvendige og moderne faciliteter såsom 24-timers fitnesscenter, barer, restauranter og spaområde. Designmæssigt holder Kameha Grand Zürich sig ikke blot til et tema, men spreder elegancen over blandt andet 11 koncept-suiter. Bo f.eks. som en ægte diva med et ikonisk sminkespejl og walk-in closet. Er du mere gambler-typen bør du checke ind i Poker Face Suiten, som byder på specielle Kameha pokerkort og et roulettebord. Andre specielle oplevelser ville kunne fås i Workout Suiten med løbebånd og håndvægte eller Fair Play Suiten med dart, billard, bordfodbold, Wii og diverse brætspil.

Få mere information og se priser her

Er du også vild med temahoteller eller foretrækker du et mere klassisk design? Hvilket af de nye hoteller vil du helst overnatte på?